Waterfront Entertainment B.V. kiest voor culinaire beleving van Famous Flavours

29 maart 2021

Famous Flavours gaat het totale Food & Hospitality aanbod voor Willem van Oranje – de musical verzorgen. De nieuwe langdurige partnerschap tussen Waterfront Entertainment B.V. en Famous Flavours is een samensmelting van duurzame ambities en innovatief eten en drinken.

Innovatieve concepten
Tijdens Willem van Oranje – de Musical krijgen de bezoekers een beeld van een icoon uit de vaderlandse geschiedenis. Zij gaan mee op reis van slot Dillenburg, via Brussel en Antwerpen naar de Nederlanden, waar Willem op 10 juli 1584 deze keer niet door Pompey kon worden gered. De culinaire invulling van het theater staat dan ook geheel in het teken van Willem van Oranje en de tijd waarin hij leefde. Zo vind je op het menu potagie, een typisch middeleeuws gerecht en Den vier gehuwden, een knipoog naar de vier echtgenotes van de Prins en worden de gerechten geserveerd op Delfts blauw servies. Van menu, tot aankleding en de kleding van de bediening; alles sluit aan op Willem van Oranje. Famous Flavours zal een restaurant, diverse barren en mogelijkheden voor (VIP) groepen gaan exploiteren. De eerste palen van het theater, welke exclusief gebouwd wordt voor Willem van Oranje – de musical, staan in de grond. De première wordt verwacht in het najaar van 2022.

Duurzaam en lokaal
Er is heel veel aandacht voor duurzaamheid. Samen met Waterfront Entertainment hebben we een duidelijke visie gecreëerd: als moderne ondernemer neem je verantwoordelijkheid. Dit ben je verplicht voor je omgeving, de samenleving en het milieu. Die duurzame gedachte is volledig geïntegreerd. Waar het kan wordt samengewerkt met lokale leveranciers; ambachtslieden die hun producten met trots, aandacht, en precisie presenteren en dezelfde culinaire en duurzame visie hanteren. Er is een duidelijke voorkeur voor biologische, ambachtelijke producten en pure ingrediënten. In de keuken wordt een ‘no-waste-policy’ gehanteerd. De chefs bereiden uitsluitend verse gerechten, borden worden a la minute opgemaakt, zodat er geen gerechten overblijven en de ingrediënten die overblijven worden op een creatieve manier in andere gerechten verwerkt.

Over Famous Flavours
Wij zijn Famous Flavours. Sterren in gastvrijheid, uniek in de gerechten die we serveren, deskundig als het gaat om onze kennis van de horeca en toonaangevend in smaak, zowel van ons culinaire aanbod als in de aankleding van onze restaurants en evenementen. Dat doen we door het bieden van een culinair hoogwaardige gerechten waarin de signatuur van onze sterrenchefs doorklinkt en combineren dit met ongeëvenaarde gastvrijheid. Famous Flavours combineert jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt. www.famousflavours.nl

Over Eurest
Eurest is wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen. www.eurest.nl

Deel dit artikel