Het hospitality aanbod in een verzamelgebouw

Wie werkt in een verzamelpand weet dat er een sterk community gevoel heerst. Het horeca aanbod moet dit duidelijk vertolken. Dit komt niet alleen tot uiting in het food & beverage aanbod, maar ook in de inrichting. De bezoeker wil een keuze hebben om plaats te nemen in een focus ruimte of waar samengewerkt kan worden. Eurest maakt dit samen met jou mogelijk.

Verhuurders; een concept voor jouw pand en huurders

Gedeelde kantoorpanden bieden de gehuisveste professionals keuzevrijheid. Een lange dag werken, koffie of een broodje voor onderweg of een lange pauze, kortom er is een afwisselend aanbod nodig. Richt een aparte koffiebar (interne link naar koffieconcept) in of zorg met het Pop-up concept voor een afwisselende internationale keuken in het bedrijfsrestaurant.  

Als pandeigenaar is het food & hospitality vraagstuk één van de vele onderdelen van jouw dagelijkse activiteiten. Laat Eurest jouw wensen visualiseren tot een passend concept en ook de implementatie nemen wij voor onze rekening.

Bekijk het hospitality aanbod

Huurders; de hospitality aanvulling op jouw werkplek

Je hebt de sleutel gekregen van jouw nieuwe etage of kantoor. Alles is ingericht, wat nu? Je verhuurder biedt in de gezamenlijke ruimtes een prettige dienstverlening van ontvangst tot hospitality zodat jij zorgeloos je gasten en medewerkers kan ontvangen.

En wat zijn de wensen voor je eigen plek in het gebouw? Eurest maakt het makkelijk voor je en helpt je op allerlei gebieden van een verzorgde lunch, de koffie of koffiebonen of een vending machine.

Samenwerkingen
multi-tenant huurders
Maarten van de Graaf Manager Sales