Club Nomad

Club Nomad is het kloppend hart van jouw bedrijf waar alle Nomads naartoe bewegen om te eten en drinken, samen te komen, te groeien en te werken. Het is een plek waar sociaal, mentaal en fysiek welzijn wordt gestimuleerd door middel van gezond, eclectisch lekker eten in een toegankelijke, eigentijdse en prettige omgeving.

The New Nomadic Cuisine

Bij Club Nomad kan men genieten van de ‘The New Nomadic Cuisine’. The New Nomadic Cuisine is de evolutie in fusion-cooking. Het biedt ons een wereldwijde food cultuur welke tolerant, multi-etnisch en inclusief is en wordt verenigd door een gedeelde liefde voor eten & drinken. Zelf samenstellen, proeven, een snelle maaltijd via de 24/7 fastlane; voor alle culturen, achtergronden en portemonnee is er voldoende keuze.

 

Club Nomad op maat

Met de verschillende bouwblokken en modules bouwen we schaalbare restaurants welke volledig aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever en onze nomads. Nieuwe bouwblokken en modules volgen vanuit een veranderende vraag van onze doelgroepen en trends & ontwikkelingen in de markt, waardoor Club Nomad constant mee evolueert met de behoeften van de bezoekers.

Club Nomad onderscheidt drie verschillende look & feels, Natural Nordic, Industrial en City Chique. Zo past het concept bij de locatie waar het wordt geplaatst en de bezoekers.

Meer dan eten & drinken

Club Nomad heeft een natuurlijke, tijdloze basis welke gebruik maakt van natuurlijke en duurzame materialen. We brengen buiten daarmee naar binnen, wat een positief effect heeft op de gemoedstoestand, comfort en productiviteit.

Club Nomad maakt zoveel mogelijk van (bestaand) porselein en glaswerk. Wanneer onze nomads producten willen meenemen voor onderweg of voor later maken we gebruik van duurzame disposables, waarbij we zo efficiënt mogelijk omgaan met het gebruik van grondstoffen, zorgen dat de materialen herbruikbaar of composteerbaar zijn of een verantwoorde herkomst hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Stijn Rutten Manager Sales