Een food concept voor overheid & onderwijs

Onderwijs- en overheidsinstellingen hebben een voorbeeldfunctie. Het is belangrijk om aan de slag te gaan met gezonde voeding op een manier die de student, medewerker en bezoeker aanspreekt.

Met passende concepten voor zowel onderwijs als overheidsinstellingen kan worden voldaan aan de huidige wensen en kan er ingespeeld worden op de toekomst.

 

Onderwijs, voeding en sociale verantwoordelijkheid

Dat er een verschil zit tussen MBO en HBO/WO studenten is niemand vreemd. Wat ze wel gemeen hebben is dat ze allemaal tot de ‘Gen Z’ behoren. Het zijn digitale nomads en laten hun food-keuzes bepalen door gemak en duurzaamheid. Het is een groep om rekening mee te houden als het gaat om sociale, milieu- en politieke kwesties en hier heeft Eurest een passend hospitality concept voor. 

Bekijk concepten

Overheid, voeding en sociale verantwoordelijkheid

Bij de overheid en semi-overheid zijn ze in beweging; naar buiten treden, externe verbindingen leggen en participeren in plaats van te sturen. Goed voorbeeld doet volgen; de eerste stap wordt intern, op de eigen locatie gezet. Eurest werkt met vele partners en zet data in om hospitality concepten te verzorgen die duurzaamheid en sociale verantwoordelijk stimuleren.  

Bekijk concepten