De impact van samenwerken

Wij nemen onze sociale verantwoordelijkheid. Wij werken nauw samen met onze partners om de toekomst voor mens & planeet positief te beïnvloeden. Door het samenbrengen van verschillende expertises, innovaties en specialisaties kunnen we allemaal ons steentje bijdragen.

Duurzame samenwerkingen

Samenwerking met The Colour Kitchen

The Colour Kitchen

Samen zetten we ons in om duurzame inzetbaarheid en arbeidsdeelname van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te verbeteren.

Naast kennis, opleiding en begeleiding is een startlocatie voor hen van doorslaggevend belang. Op de Eurest locaties krijgen de talenten ruimte om te leren onder begeleiding van The Colour Kitchen.

Too Good To Go

Eten is te lekker om te verspillen. Helaas wordt 1/3 van het eten verspild en Too Good To Go ontwikkelde daarom de Magic Box.

Via een app bestel je een Magic Box vol met heerlijke producten die jouw lokale ondernemer aan het einde van de dag overhoudt. Zo ga je verspilling tegen en je betaalt minder.

Samenwerking Winnow

Winnow

Wie houdt er niet van data? Een afval monitoringstool, die heel nauwkeurig in kaart brengt welke producten er worden weggegooid en hoeveel.

In 2021 zijn wij met Winnow op 25 locaties in Nederland gestart. Door deze tool is er meer bewustzijn over hoeveel eten er wordt weggegooid. Dit leidt uiteindelijk tot minder weggooien van eten.

Local2Local

Local 2 Local

Samen werken wij aan een gezond en duurzaam voedselsysteem. Local2Local richt zich op intensieve samenwerkingen en sociaal ondernemerschap.

Local2Local onderscheidt zich met een ruim assortiment betaalbare, verse, lokale producten die aansluiten op de duurzame levensstijl van de consument. De herkomst is 100% transparant.