Maatwerk

Een fijne ruimte stimuleert de productiviteit en creativiteit van de gebruiker.

Werknemers werken flexibeler, meer vanuit huis of andere plekken en komen voor andere redenen naar kantoor dan vroeger. Een ruimte moet een ontmoeting ondersteunen, ontspanning bemoedigen en zorgen dat je kunt werken.

Wil je meer uit je ruimte halen? Samen geven wij je locatie extra sfeer en creëren een extra dimensie. Als partner denken we mee van concept tot creatie en toveren de ruimte om tot een plek waar werknemers en bezoekers hun potentieel optimaal kunnen benutten.

Design & Engineering

Je hebt besloten het roer om te gooien. Samen met ons kennisteam word je begeleid van idee tot realisatie om tot deze vernieuwde inrichting te komen.

Met een praktisch stappenplan zorgen we dat het gekozen concept naadloos aansluit bij jouw locatie en toegevoegde waarde biedt voor de bezoeker.

Circulariteit staat centraal tijdens het proces en is essentieel voor de ontwerp-eisen voor de gebouwomgeving, materialen en producten. De nadruk ligt altijd op het minimaal gebruiken en het maximaal hergebruiken van grondstoffen en producten.

 

Vegan Junkfoodbar & Compass Group

Een partnermerk op jouw locatie

Is er op jouw locatie ruimte over of wil je de bezoekers of medewerkers iets nieuws bieden? Partner met een gerenommeerd merk en bied het beste van twee werelden.

Samen met het partnermerk laat je jouw gasten het assortiment ervaren dat je zelf niet verkoopt en trek je een andere doelgroep naar jouw restaurant. Of het is een marktleider binnen het segment en weet je dat jouw medewerkers en bezoekers ernaar op zoek zullen zijn. Zo’n partnership geeft de bezoeker een extra beleving.

Ben je benieuwd welk partnermerk past bij jouw locatie en hoe een samenwerking tot stand komt? Samen bespreken wij graag de mogelijkheden.