Passing Bytes

Passing Bytes staat voor gemak en gezond genieten. Het is een modulaire onbemande voorziening, welke volledig naar wens van jouw organisatie kan worden ingericht. Van vending machine tot pantry tot volledig onbemande winkel.  

24/7 je eigen service punt

Met Passing Bytes bied je de bezoeker en medewerker een 24 uurs oplossing. Je biedt een oplossing die snel en makkelijk is. Daarnaast is het assortiment gezond en duurzaam.

Door gebruik te maken van het online- en cashless betaalsysteem kun je bezoeker en medewerker genieten van de (h)eerlijke producten waarin Passing Bytes voorziet op het moment en tijd wanneer voor hen uitkomt.

Passing Bytes assortiment

Passing Bytes assortiment

Genot en duurzaamheid gaan hand in hand gaat met gezondheid. Passing Bytes biedt een assortiment waarin 60% een gezonde/ verantwoorde keuze is. Dit doen we samen met duurzame partners.

Naast het klassieke en traditionele assortiment is er ook een ultra vers assortiment. Vul het ontbijt of lunch aan met bananen brood, een verse salade, sandwich, panini of wrap. Het is mogelijke een uitgebalanceerde maaltijd te bieden met wereldse smaken.

Passing Bytes op maat

Van vending machine tot pantry of een volledig onbemande winkel, Passing Bytes is een modulair concept dat op maat wordt gemaakt voor jouw locatie en behoefte.

De verkoop machines en smartfridges kunnen bestickerd of gewrapt worden, passend bij de kleurstelling en huisstijl van jouw organisatie of pand. Aanvullend op de apparatuur is er veel mogelijk zoals een complete vendingwand, een zit module of afvalmodule.

Stijn Rutten Manager Sales