Food & hospitality in het onderwijs

Gezonde voeding en jongeren. Het lijkt een onmogelijke combinatie, maar niets is minder waar. Het is bekend dat een HBO student van 18 heel anders in het leven staat dan
een MBO student van 16. Niet alleen qua eetgewoontes, maar ook qua opvattingen over duurzaamheid en gezonde voeding.

Eurest houdt hier rekening mee en heeft om die reden twee concepten ontwikkeld, één gericht op de MBO-student en de ander op de HBO en WO student. Beide concepten stappen in de volledige belevingswereld van de student en dit reikt verder dan het voedingsassortiment.

U'ROCK

U'ROCK voor het MBO

Een festival-georiënteerde plek waar de toekomstige vakspecialist of manager zichzelf mag zijn, eigen keuzes maakt en waar we samen werken aan de toekomst. Bij ons vind je vooral plant-based ‘Rocking Food’; duurzaam, gezond, lekker en nooit saai. Bij U’ROCK genieten van het beste wat onze aarde te bieden heeft.

Het aanbod van U’ROCK is 60%, gezond, 80% vegetarisch en 35% vegan. De student maakt zelf de keus. Bij U’ROCK is de student ‘de rebel’ en de docent ‘de gids’. Met U’ROCK zijn wij samen op een missie waar de student eigen keuzes maakt om de wereld iedere dag een beetje beter te maken. U’ROCK is een veilige omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn.

Als onderwijsinstelling bouw je hiermee een community en geef je jouw studenten daarvoor alle ingrediënten. Iedere U’ROCK is een festival-georiënteerde omgeving en wordt afgestemd op de locatie, soort opleiding en haar doelgroep. Samen met jouw opleiding locatie kijken we, in het kader van duurzaamheid, zorgvuldig naar het (her)gebruik van materialen en meubilair. Er is geen Plan(et) B.

 

 

 

U'ROCK logo

Campus voor het HBO/WO

Studeren en werken in een aantrekkelijke en toegankelijke omgeving is hiervoor één van de voorwaarden voor succes. Tegenwoordig gebeurt dit in een hybride leer- en werkomgeving waar studenten, docenten onderzoekers samenwerken. Om van betekenis te zijn en te blijven is het belangrijk dat de opleidingsomgeving meegaat in deze veranderingen en trends.

Het Campus concept brengt het hybride leren en werken samen op het gebied van eten & drinken, gastvrijheid, ontwikkeling en duurzaamheid. Campus  staat voor het aanbieden van een ontmoetingsplek aan studenten, docenten, medewerkers en bezoekers in hun eigen stad en op hun eigen van de hogeschool of universiteit. Het is het hart van de community. Het concept verwijst naar de internationale omgeving waar de studenten straks in terecht komen en sluit aan bij het ‘groot denken’ en veranderingen van werken & leven.

Het Campus concept is een social-hub en er komt veelal maatwerk aan te pas. Elke hogeschool of universiteit heeft specifieke wensen en doelstellingen. Samen zorgen wij dat het Campus concept haarfijn aansluit bij de locatie en past bij de opleiding.

Campus logo

Mark Dantuma Manager Sales

UROCK titels

OVER UROCK


TEST