For the love of good food & great service

Eurest is onderdeel van Compass Group, wereldwijd marktleider op het gebied van food- & supportservices. Als food en hospitality specialist verzorgen we event en bedrijfscatering en gaan nog een stap verder. We creëren een totaalbeleving waarin jouw gasten en medewerkers graag zijn en zich geïnspireerd voelen.

Eten en drinken is de alles verbindende factor. In dit digitale tijdperk zetten we technologie & data in, wat mens en maatschappij ten goede komt. De juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waarin mensen graag verblijven en een topprestatie kunnen neerzetten.

Onze werkwijze

Elke opdracht is uniek en ze moeten jouw visie tot leven brengen. Onze benadering om dit te realiseren is jouw uitdaging van alle kanten te begrijpen. En dit doen we samen.

Meer over onze werkwijze
Eurest_over ons 2_onze werkwijze DSC_9550

Ons team

Wie staat er voor je klaar en is jouw sparringpartner om de wensen van jouw bedrijf te realiseren? Kijk verder en maak kennis met ons team!

Meer over ons team
Eurest_over ons 2_blok 2 ons team

Samenwerkingen

Voeding wordt een dienstverlening. Het moet een toegevoegde waarde geven zoals gemak, well-being en duurzaam. Als grootste food en hospitality dienstverlener hebben wij de mogelijkheden in huis om hieraan bij te dragen en iets terug te doen voor de wereld. En dit doen we niet alleen. 

Meer over samenwerkingen
Eurest_over ons 2_samenwerkingen