Benvenuto a Dallucci

Welkom bij Dallucci! Geniet van een (h)eerlijke kop koffie en smakelijke gerechten in een gemoedelijke omgeving waar de waan van de dag even tot het verleden behoort. Een koffie met Italiaanse signatuur, authentieke koffiespecialiteiten en gerechten uit de keuken van Nonna.

All-day koffie & food

Bij dit moderne koffieconcept met Italiaanse signatuur kan je de hele dag door terecht voor een kop koffie en een heerlijk aanvullend foodassortiment. Een plek om samen te komen en te genieten zonder stress.

Onze kenmerkende Italiaanse gerechten zorgen dat je dagelijks terugkomt bij Dallucci; de Pinsa Romana (Pizza uit Rome), focaccia’s en ciabatta’s met Italiaanse kazen en gegrilde groentes, pasta’s maar ook de onweerstaanbare koeken van Nonna. Het all-day assortiment biedt het gemak waar de gast naar op zoek is; van ontbijt tot voedzame lunch tot maaltijd om mee (naar huis) te nemen.

Dallucci koffie

Verantwoord vakmanschap

Bij Dallucci stimuleren wij onze gasten om een gezonde keuze te maken. We bieden een breed assortiment aan met verschillende salades, gezonde ontbijtjes rijk aan vezels en belegde (volkoren) sandwiches. Ons assortiment is 85% vegetarisch en bestaat voor 50% uit betere keuze producten conform de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Hier staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel bij Dallucci en gaan wij met respect om met onze omgeving. Hoe creëren wij deze positieve impact?

  • 100% Fairchain koffieboon
  • Inkoop bij lokale leveranciers en Italiaans expert NonnaPepa
  • Seizoensgebonden
  • 100% biobased verpakkingen
  • No waste – duurzame initiatieven om verspilling tegen te gaan

Dallucci koffie concept

Dallucci maatwerk

Geen enkele locatie is hetzelfde. Een locatie kan klein of groot zijn of veel of weinig pandbewoners hebben. Aangezien deze aspecten zo verschillend zijn per locatie, is het van belang om een concept neer te zetten dat past bij het soort locatie.

Overal wil je genieten van kwalitatieve koffie. Het Dallucci concept is schaalbaar en komt in drie varianten. Daarnaast is er de koffiebar Dallucci en in diezelfde lijn is ook een koffie pantry ontwikkeld.

Meer informatie

NULA koffieverpakking

NULA koffieboon

Een passie voor koffie? Dan stellen we je graag voor aan de NULA koffieboon. Eerlijke, duurzame koffie die bijdraagt aan de koffieboeren en planeet. Jouw duurzame slok koffie maken wij inzichtelijk voor je; de reis van jouw kop koffie tot aan de koffieplant.

Binnen Dallucci serveren wij alleen de meest duurzame en (h)eerlijke koffie! Met onze duurzame NULA koffieboon krijg je de garantie op de beste Arabica blend, in 2 eigenzinnige roasts en 100% fairchain. Iedere stap in de reis van de koffieboon is inzichtelijk en duurzaam vervaardigd.

Meer informatie

Koffiebonen

De naam achter de NULA boon

NULA! Het laat zich letterlijk vertalen naar nul, de reis naar nul, nul verspilling, nul CO2 uitstoot en geen ongelijkheid. NULA is het duurzame gedachtegoed bij Compass Group Nederland, Een betere naam voor een eerlijke koffieboon is er niet!

Transparantie in de herkomst van de boon (tot op de laatste milestone), was voor ons een grote wens die nog niet bestond. Eerlijkheid en transparantie in de keten. Met dit gedachtegoed zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is onze eigen koffieboon.

Meer informatie

Dallucci achtergrond

Partners met Karaker

Met een goed gevoel kunnen genieten van verantwoord vakmanschap is waar het bij Dallucci omgaat. Duurzaam ondernemen staat bij Dallucci hoog in het vaandel. Wij gaan met respect om met onze leefomgeving en de wereld waarin wij leven. Met onze initiatieven zorgen wij iedere dag voor “un mundo megliore”, oftewel een betere wereld.

 

Dallucci onderscheidt zich door het zorgvuldig uitgekozen assortiment met een Italiaans karakter. We doen dat niet alleen door een Fairtrade en biologisch gecertificeerde
koffieboon maar ook door samen te werken met gelijkgestemde partners. Partners met karakter.

 

In samenwerking met NonnaPepa geven wij binnen Dallucci invulling aan karakteristieke Italiaanse recepturen. NonnaPepa heeft een assortiment ontwikkeld op basis van de recepturen van hun grootmoeder: Nonna Pepa. De thee liefhebber krijgt bij Dallucci Newby teas geserveerd, internationaal erkend voor haar uitstekende theesoorten en social responisbility.

 

De kledinglijn van Dallucci is duurzaam en circulair. Onze kledingleverancier Schijvens is aangesloten bij de Fair Wear Foundation, welke zich inzet voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie.