Voor ieder segment een passende facilitaire oplossing

Bij bedrijfscatering draait het om beleving en die beleving vult elke organisatie anders in. Eurest weet die invulling voor jou te realiseren en doet dit in de segmenten Business & Industry, Multi-tenant, Education, Government, Sports & Leisure en Care.

Business & Industry

Van kantorencomplex tot fabriek of bedrijfshal, overal is eten en drinken een belangrijk onderdeel van de (werk)dag. Of het nu gaat om de kop koffie op kantoor, de snack tijdens de lunch of de businesslunch met uw zakelijke netwerk, Eurest draagt met op maat gemaakte catering graag bij aan het werkplezier en een hoge productiviteit op de werkvloer.

Meer over Business & Industry
ESFM_segmenten_ bus en industry

Multi-tenant

In hospitality draait het om het tevreden houden van verschillende gasten en dit geldt ook voor huurders in een verzamelgebouw. Voor een ontwikkelaar of pandeigenaar die meerdere verhuurders in één pand faciliteert, is er vaak bedrijvigheid genoeg. Eurest neemt de zorg voor de complete catering, van strategie tot operationeel, uit handen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Voor elk afzonderlijk concept in het pand bieden we een unieke oplossing.

Meer over Multi-tenant
ESFM_CG_Segmenten_multi_tenant-768x856

Education & Government

Binnen het onderwijs en de overheid draait het om de connectie met studenten, medewerkers en bezoekers. Hun well-being en social responisbility zijn belangrijke drijfveren. Maak de gewenste connectie met jouw gasten, samen met Eurest.

Meer over Education & Government

Sports & Leisure

Sport, beweging en vrije tijd; de pijlers voor een gezond en vitaal leven. Van theater tot voetbalstadion, Eurest heeft voor uw organisatie de perfecte oplossing. Als partners zorgen wij ervoor dat gasten en medewerkers in de watten worden gelegd op het gebied van food & hospitality.

Meer over Sports & Leisure
ESFM_segmenten_sports

Care

Het bieden van kwalitatieve zorg en comfort is de kernactiviteit van ziekenhuizen, zorginstellingen en seniorencomplexen. De cateringdiensten moeten hierop afgestemd worden. Eurest heeft de ervaring en kennis om te ontzorgen en zorgt dat bewoners, medewerkers en bezoekers genieten van gezond, voedzaam en vooral lekker eten en drinken.

Meer over Care