Oplossingen voor kantine of bedrijfsrestaurant

Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van de werkdag. Voor iedereen heeft dit een eigen invulling. Waar fysieke arbeid wordt geleverd is de kantine een plek om uit te rusten en een snelle snack te eten en voor kantoormedewerkers staat het voor verbinding en samenwerking.  

De rol van food op kantoor

Naar kantoor gaan krijgt een nieuwe invulling. Medewerkers en gasten gebruiken het bedrijfsrestaurant niet langer om alleen te eten & drinken. Het is een plek voor verbinding en connectie, waar men samenkomt om te brainstormen, netwerken en vergaderen. Of er wordt een to-go-maaltijd gekozen voor later op de dag.

Met het food & hospitality concept Club Nomad creëer je een totaalbeleving die past bij jouw gasten, met een breed productaanbod en een uitstraling die inspireert. Met Eurest als partner word je van alle gemakken voorzien.

 

Meer over hospitality concepten
Business

Het food aanbod binnen productiefaciliteiten

Waar kantoormedewerkers langzaam weer naar kantoor gaan, hebben de fabrieken, warehouses en productie centra niet stilgezeten. Door fysiek werk en wisseldiensten vraagt de kantine om een inrichting en voedingsaanbod dat hierbij past.

Op deze locaties draait alles om flexibiliteit. Creëer een totaalbeleving, een plek waar uitgerust wordt en waar je energie krijgt. Het assortiment is snel, makkelijk en op elk tijdstip verkrijgbaar. Het concept Passing Bytes past hierbij en is een 24-uurs vending oplossing. Naast een gevarieerd (gezond) aanbod worden technologie & verduurzaming geïntegreerd.

Passende concepten
ESFM_segmenten_ bus en industry
Stijn Rutten Manager Sales
Mellanie Buur
Mellanie Buur Manager Sales