Een passend concept op iedere locatie

Eten en drinken is het middelpunt van de organisatie. Het verbindt en inspireert.
Bij Eurest ontwikkelen we eigenzinnige concepten, afgestemd op de medewerker en gast, waarbij food & beleving de hoofdrol spelen. Onze concepten kunnen modulair ingezet worden; mix & match!

Onze Eurest-concepten vormen de basis, groeien mee met jouw toekomstplannen en kunnen opgeschaald worden met onze partner-brands. Of er kan een geheel nieuw concept ontworpen en gerealiseerd worden, die aansluit bij jouw specifieke behoeftes.

Samen maken we jouw wensen visueel en zetten dit om in een treffend concept.
Gemak dient de mens en ons team maakt dit mogelijk!

Bedrijfsrestaurants

Met hybride bedrijfscatering spelen we in op de nieuwe work-life balance. De ‘nieuwe nomadische werker’ is onderweg, werkt thuis of is op kantoor. Bij Club Nomad staat het welzijn voor dit individu centraal en brengt eten en drinken de gewenste balans van gemak en genieten, netwerken en gezelligheid en samenwerken en ontspanning.

Meer over Club Nomad
Club Nomad - Compass Group

Van koffieboon tot koffiebar

Italië, het land van La Dolce Vita en een pure passie voor eten en drinken. Laat je medewerkers en gasten de waan van de dag even vergeten bij Dalluci, een koffiebar met Italiaanse signatuur en waar het kopje koffie duurzaam en eerlijk is.

Meer over Dallucci
Dallucci

Onbemand, dag en nacht

We leven in vierentwintig-uurs maatschappij. Met het concept Passing Bytes houd je hier rekening mee met een modulaire onbemande voorziening. Altijd een makkelijk en gezond assortiment op elk gewenst moment; na het stappen, voor onderweg of tijdens een nachtdienst.

Meer over Passing Bytes
Eurest_concepten 2_blok 3_passing bytes

Internationaal en dichtbij huis

Op reis zonder je vertrouwde kring te verlaten. Met Pop-up bied je jouw gasten afwisseling en avontuur. De volgende internationale bestemming ligt binnen bereik door eten & drinken. Van stevige stoofschotels tot prachtige desserts, van exotische fruitsmoothies tot verrukkelijk streetfood.

Meer over Pop-up
Eurest_concepten 2_blok 4_pop up

Hospitality in het onderwijs

Gezonde voeding en studenten. Het lijkt een uitdagende combinatie. Maar niets is minder waar. Bij Eurest weten we dat een HBO student heel anders in het leven staat dan een MBO student en daarom hebben wij twee concepten ontwikkeld; Campus, voor hogescholen en universiteiten en U’ROCK voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Meer over onderwijs
Eurest_concepten 2_blok 5 onderwijs UROCK

Maatwerk & partnermerken

Het beste van twee werelden. Je huidige of nieuw gekozen concept wordt passend gemaakt of geef het concept een up-lift. Het nieuwe restaurant is een verlengstuk van de werkomgeving en jouw gasten krijgen steeds iets nieuws zonder je eigen concept of assortiment aan te passen. Dit kan door het inzetten van onze partners, hiermee haal je ware foodmerken in huis.

Meer over partnerships
Eurest_concepten 2_blok 6 partnerships_vegan-junk-food-bar