Eurest nieuwe cateringpartner Prorail

21 december 2021

Eurest Nederland en ProRail maken samen de reis naar duurzame bedrijfscatering met het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Eurest vervult voor ProRail de rol van foodregisseur. Binnen dit concept speelt het duurzaamheidsplatform van Eurest, #NULA, een hoofdrol in het verbinden, verbeteren en verduurzamen.

Mede door Covid-19 brengen medewerkers minder tijd op kantoor door en is hybride werken de trend. Behoeften van medewerkers veranderen mee en de rol van kantoor wordt wezenlijk anders, een plek om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Eten en drinken is daarbij cruciaal.

Met het inzetten van creatieve concepten onder de paraplu van Food Station met #NULA als duurzaamheidsplatform verzorgt Eurest lekker, gezond en duurzaam eten en drinken voor alle medewerkers en gasten van ProRail verspreid over het hele land.

ProRail maakt duurzaam reizen mogelijk en verduurzaamt ook de eigen organisatie. “De samenwerking met Eurest gaat ons helpen om ook in onze eigen bedrijfsvoering in 2027 eco-neutraal te opereren”, aldus @Martine Atzema, manager Human Facility Management. “Wij kijken daarom zeer uit naar de nieuwe samenwerking waarin we samen zorgen voor minder CO2-uitstoot in onze cateringservices. Catering is vaak de facilitaire activiteit met de grootste CO2-uitstoot. Met #NULA gaan wij daar verandering in brengen en dragen wij tegelijkertijd bij aan gezamenlijke duurzaamheidsambities.”

 

#samenwerken #partners #foodandbeverage #catering
#duurzaamheid
#mvo #NULA

 

Deel dit artikel