Referenties Eurest Services
Eurest Services

Referenties van Eurest Services

Kadaster
Eurest Services verzorgt de facilitaire diensten op alle locaties van het Kadaster in Groningen, Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn (2 vestigingen). Hier gaat Eurest Services catering, schoonmaak/glasbewassing, beveiliging/receptie en vending uitvoeren voor circa 2.000 medewerkers.

De kandidaten werden tijdens het tenderproces beoordeeld op visie en implementatieplan, aansturing en communicatie, duurzaamheid, gedane presentatie en totaalprijs. Eurest Services scoorde op alle fronten de maximale score. Frank Werndly, projectleider bij het Kadaster: “We zochten voor al onze kantoren één dienstverlener die alle facilitaire diensten kon uitvoeren. Eurest Services kwam als beste uit het tenderproces.”

Deze quote is afkomstig uit een persbericht van Eurest Services.


European FM Award voor Shell & Eurest Services
Op 17 juni 2009 ontvingen Shell en Eurest Services de European FM Award 2009. Deze award werd uitgereikt in de categorie 'parners across borders' voor de business case 'oneteam'. Dit samenwerkingsproject promoot teamwork en innovatie onder medewerkers. Bovendien biedt het een maatgericht servicemodel, waardoor de verschillende diensten in alle landen gelijk aangestuurd worden.

David Hogland, global account director (Eurest Services) en Sjeng Verjans, senior contractmanager (Shell) namen de prijs in ontvangst. Verjans: "Voor Shell was het een sprong in het diepe. We hadden nooit iets uitbesteed. Deze prijs is absoluut het bewijs van een succesvolle keuze."


NHTV
De keuze voor Eurest Services was bij NHTV snel gemaakt. Thea van Sambeeck, hoofd dienst huisvesting en facilitaire zaken: “We zochten een partner die bij NHTV alle facilitaire diensten kon invullen: van catering tot schoonmaak. Dat er op dat moment door Eurest ook een nieuwe cateringformule werd ontwikkeld, was natuurlijk mooi meegenomen. Niet alleen hebben we zo één dienstverlener die alle services uitvoert, ook worden onze studenten en medewerkers binnenkort verwelkomd in een geheel nieuw restaurant.”


Gemeente Zaanstad
“We zochten een dienstverlener met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Eurest Services biedt beide aspecten en is daarnaast flexibel, wat een voorwaarde is met de toekomstige verhuizing naar het nieuwe stadhuis.”

Bovenstaande quotes zijn afkomstig uit persberichten van Eurest Services.